Bemutatkozás

A szállás jelentkezés lezárult...


Kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos információk

A szállás elfoglalása csak a Campus Sportfesztiválra történő regisztráció után lehetséges. A regisztrációnál minden arra jogosult résztvevő kap egy a szervezők által lepecsételt bejelentőlapot, amit kitöltve magával kell, hogy hozzon a szállás elfoglalásához.

Mivel az épületben nem csak a versenyző csapatok kerülnek elszállásolásra, hanem más vendégek is, ezért a mellékelt házirendből és azon felül, kiemelném az alábbiakat:
  • A szálloda épületeiben a dohányzás szigorúan tilos! Amennyiben ezt a vendég megsérti, úgy a vendéget kiutasítjuk a szállodából és az ÁSZF-nek megfelelően 10 000 Ft takarítási költséget is felszámolunk.
  • A rendezvény idejére a vendégek, résztvevők részére karszalagot biztosítunk, amelyet a teljes itt tartózkodás alatt látható módon viselni kell. Amennyiben megsérül, úgy díjmentesen lecseréljük, de csak a sérült karszalag ellenében. Amennyiben a vendég nem visel karszalagot úgy nem jogosult a belső területekre bemenni.
  • A rendezvény résztvevői vendéget csak a recepció előtérben vagy az épületen kívül fogadhatnak, a szobákban nem.
  • Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy tartsák be a társadalmi együttélés szabályait. Magyarul az épületben ne történjen hangoskodás, kiabálás, hangos zene hallgatás. Továbbá tartózkodjanak a túlzott italfogyasztástól. Este 22,00 és reggel 8,00 óra között pedig úgy kell viselkedni, hogy többi vendég pihenését ne zavarják.


Partnereink:Támogatóink:
A Generali a Biztonságért Alapítvány a Campus Sportfesztivál kiemelt támogatója